GARANCE SPOKOJENOSTI - 30 dnů na vyzkoušení sedačky

Doprava ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Matrace pro zdraví spánek - nejlepší cena na trhu

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Tato část v současné době neobsahuje žádný obsah.

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Knihy o bydlení: 10 tipů, aby se vám bydlelo lépe

Toužíte po inspiraci pro váš domov? Našli jsme 10 knih o bydlení, které jsou plné nápadů pro krásnější byt i dům. A mysleli jsme i na ty nejmenší prostory a místnosti!

Barvy pro váš domov

barvy pro vas domov

Nebojte se kombinovat barvy v interiéru. Stěny přeci nemusí být pouze bílé. Některé barvy dokážou prostor rozšířit a určité kombinace navodí útulnou atmosféru, kde se vám bude skvěle odpočívat. Tato kniha vychází ze 128 barev, se kterými vytvoříte až 65 000 jedinečných kombinací. Součástí je vzorník, který vám pomůže při nákupu.

Tvoříme interiér s českou designérkou

kniha interier

Autorka Iva Bastlová tvoří interiéry od roku 2002 a poradí vám, jak zařídit prázdnou místnost nebo na co si dát pozor při rekonstrukci. Dozvíte se, na čem se dá ušetřit, jak se vyhnout vícepracím a jak to udělat, aby všechno krásně vypadalo. Jednoduše řečeno − tato kniha vám zachrání spoustu starostí!

101 inspirací se sérií 101

101 inspiraci

Julie Savill je autorkou série 101, kterou u nás vydává Columbus. Jsou to menší knížky, které vám nabídnou inspiraci pro váš další projekt. Ať už to bude zrovna koupelna, kuchyně, ložnice nebo obývák, uvnitř najdete řešení pro každou velikost, styl i ladění interiéru.

Feng-šuej pro dům a interiér

feng-suej

Co by to bylo za tipy o bydlení, kdybychom nezmínili feng-šuej − tradiční čínské učení o životním prostoru. Tuto publikaci jsme vybrali proto, že obsahuje jasné rady a postupy pro vytvoření harmonického domova. Ať už se cestou feng-šuej vydáte, nebo ne, určitě zde najdete skvělý nový impuls pro váš interiér.

Úložné prostory a jejich uspořádání

Interiér nejsou jen stěny, podlahy a velký nábytek. Jsou to především možnosti. Možnosti, jak se v místnosti pohybovat a jak v ní dýchat a žít. A na to potřebujeme prostor odkládat věci. Tato kniha vám poradí, jak využívat prostor efektivně a udržovat pořádek i estetiku.

Zázračný úklid

Pokud vás čeká stěhování, rekonstrukce nebo chcete prostě jen vylepšit své bydlení, tato kniha vám bude skvělým průvodcem. Marie Kondō vytvořila vlastní metodu úklidu, která myslí také na psychickou pohodu a radost. Zázračný úklid vás bude motivovat k pořádnému úklidu, díky kterému bude vytvoření dokonalého bydlení o kousek jednodušší.

Bytové dekorace

Nezapomínejte, že radost přináší i drobnosti. Třeba právě dekorace. Výzdoba dodá pokoji osobitost a můžete ji měnit tak často, jako se mění roční období. Takže váš domov se nikdy neokouká!

Pokojovky a jak se o ně starat

Chcete své bydlení opravdu oživit? Tak v tom případě je čas pořídit (další) živou květinu. Publikace Pokojovky obsahuje vše, co potřebujete vědět o pěstování a výběru těchto zelených rostlin. Navíc má krásnou obálku, která se v knihovně skvěle vyjímá.

Bytové úpravy bez problémů

Tato příručka je první pomoc pro každého, kdo se nechce dívat na odlepené dlaždice, díry po hřebíku a drobné nerovnosti. Obsahuje 100 řešení, jak se těmto věcem postavit čelem − bez řemeslníka, zato s fotografiemi a návodem krok po kroku.

Průvodce bytového designéra

Už nevíte, co byste doma vylepšili? Zamilovali jste si design? Průvodce je určený pro budoucí návrháře a určitě rozvine i vaši fantazii! Naučí vás, kde hledat inspiraci, co očekávat od různých materiálů, jak rozplánovat prostor, a dokonce i skicovat. Možná je čas posunout váš koníček dál?

Všechny tyto knihy jsme našli na Knihobotu.