GARANCE SPOKOJENOSTI - 30 dnů na vyzkoušení sedačky

Doprava ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Matrace pro zdraví spánek - nejlepší cena na trhu

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Tato část v současné době neobsahuje žádný obsah.

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Cestujte s námi po Evropě - Německo

Vítejte v zemi proslulé pohořím Alp, klasickou filozofií, kvalitní literaturou, silnou ekonomikou, kancléřkou známější než prezidentem, ale hlavně kvalitním nábytkem. Důraz na detail a příslovečná německá akurátnost jsou vedle špičkových materiálů a funkčnosti hlavními přednostmi německého nábytku. Protože je Německo jedním z tahounů nejen evropského, ale i světového průmyslu, mohou využívat místní výrobci nábytku ty nejmodernější technologie. Můžete se tedy spolehnout na kvalitu, propracovanost každého detailu i moderní materiály a technologie výroby.

Představujeme vám společnosti, které pro vás vyrábějí německý nábytek:

Společnými silami se snažíme vše nachystat tak, abychom vám udělali radost.

1 EXPRESS KUCHEN

Mladá krev se vždycky hodí. Přesně tou jsou mezi našimi výrobci Express kuchen. Na trhu s nábytkem se sice pohybují až od roku 2010, ale díky tomu zase daleko pružněji reagují na nejnovější módní trendy a technologické inovace. Specializují se na výrobu kuchyní a mají úspěch. Vyvážejí do 40 zemí světa a ročně udělají radost novou kuchyní 80 000 zákazníkům. Kromě toho myslí i na životní prostředí, protože veškerý dřevěný odpad používají k topení, čímž se ekologicky recykluje.

2 GERMANIA WERK

Zkušenost na prvním místě. To by mohlo být heslo firmy Germania. Na trhu s nábytkem je už od roku 1955, kdy vznikla jako rodinný podnik. Od té doby se vypracovala na stabilní společnost s širokou nabídkou veškerého nábytku. Využívá nejmodernější materiály a zároveň dodržuje přísné standardy kvality, takže jejich nábytek je ve výsledku krásný a dlouho vydrží. 

3 POLIPOL

Stabilní dodavatel, který se specializuje na sedací soupravy. Na trhu s nábytkem se drží už od roku 1990. Od té doby se firma vypracovala mezi evropskou špičku v této oblasti. Sedačky Polipol se vyrábějí ručně a vynikají kvalitními materiály a propracovanými detaily, které ocení zejména náročnější zákazníci.

4 ARTE M

Jestli dáte na tradici, je pro vás tento dodavatel jasná volba. Firma vznikla v roce 1990 tak, že obnovila tradici firmy Moser, která se ve 20. století specializovala a výrobu kvalitních postelí. Arte M spoléhá na nenápadné odstíny, které neruší. Ty doplňují kvalitní materiály s důrazem na funkčnost. Nemusíte se však bát, že by nábytek od Arte M postrádal kouzlo. I přes vše zmíněné si každý kus zachovává eleganci. Můžete se spolehnout na vysokou kvalitu povrchové úpravy všech výrobků Arte M. Nábytek je velmi pevný a odolný proti poškrábaní a nárazům.

5 WIMEX

Dodavatel, který se specializuje na skříně a dětské pokoje. Na trhu s nábytkem se pohybuje už 26 let a všechny kusy, které dodává, splňují přísné bezpečnostní normy. Použitý materiál neobsahuje žádné škodlivé látky, takže se nemusíte bát o zdraví svých dětí. Nábytek od Wimexu je světlý a působí pozitivně. Navíc se snadno čistí. Stačí jej přetřít vlhkým hadříkem, který nepouští chlupy.

 

 

Zpět na mapu celé cesty