GARANCE SPOKOJENOSTI - 30 dnů na vyzkoušení sedačky

Doprava ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Matrace pro zdraví spánek - nejlepší cena na trhu

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Tato část v současné době neobsahuje žádný obsah.

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Cestujte s námi po Evropě - Švédsko

Vítejte v nejsevernější zastávce naší cesty po Evropě. Švédské království se rozléhá na Skandinávském poloostrově a sousedí s Norskem a Finskem. Místní král Karel XVI. Gustav vládne 9,5 milionům Švédů už od roku 1973. Je to země skupiny ABBA i Alfreda Nobela. Švédsko má také bohaté zásoby železné rudy a dřeva.

Právě dřevo a obecně sepětí s přírodou jsou i hlavními znaky švédského nábytku. Ten se pyšní kombinací sytých barev s přírodním dekorem dřeva. Švédští designéři vymýšlí každý kus nábytku tak, aby zářil pozitivní energií a zútulnil váš domov. Švédové, podobně jako Němci, dávají důraz na kvalitu zpracování a spolehlivost.

Pokud nejste zastánci střídmého severského stylu, který kombinuje dřevěný dekor s bílou a černou, nezoufejte. Švédové vedle této klasiky nabízejí i podstatně extravagantnější kombinace barev a materiálů. Rozhodně se nemusíte bát, že byste si nevybrali. Syté odstíny, které doplňují naleštěné ocelové nožičky a úchyty s lesklým povrchem, působí energicky a sebevědomě hned na první pohled.

Protože je ve Švédsku méně světla než u nás, najdete v nabídce i nábytek z plastu, který je částečně průhledný. Světlo díky tomu může lépe procházet celou místností. Ta pak působí vzdušněji a prostorněji

 

Zpět na mapu celé cesty