GARANCE SPOKOJENOSTI - 30 dnů na vyzkoušení sedačky

Doprava ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Matrace pro zdraví spánek - nejlepší cena na trhu

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Tato část v současné době neobsahuje žádný obsah.

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

JENA - Splátky a financování

Nemáte dostatek hotovosti na nákup vybraného zboží nebo si jen chcete rozložit platby a neplatit vše najednou? U nás to není žádný problém. Nákup vybraného zboží bez potřebných peněžních prostředků lze u nás realizovat na splátky.

Spotřebitelský úvěr vyřídíte na všech našich prodejnách rychle a s minimální administrativou. Do celkové výše úvěru 80 000 Kč Vám stačí pouze platný doklad totožnosti (pro úvěr nad 50 000 Kč rovněž doklad totožnosti a podpis partnera) a jeden z uvedených druhých dokladů (pas, řidičský průkaz, bankovní karta, průkaz zdravotní pojišťovny, zbrojní průkaz). Pro úvěr nad 80 000 Kč pak požadujeme platný doklad totožnosti (rovněž doklad totožnosti a podpis partnera), doklad pro ověření adresy bydliště a doklad pro ověření příjmu.

Doklad prokazující bydliště žadatele o úvěr
Doklad o zaplacení nájemného, rozpis nebo složenka SIPO, vyúčtování odběru elektřiny, vyúčtování odběru plynu, vyúčtování telekomunikačních poplatků, výpis z katastru nemovitostí, výpis z bankovního účtu. Doklad nesmí být starší než 2 měsíce.

Doklad pro ověření příjmu žadatele o úvěr
Potvrzení o výši příjmu, poslední výplatní lístek s označením zaměstnavatele,  daňové přiznání za předchozí zdaňovací období (potvrzené příslušným finančním úřadem), potvrzení od plátce starobního nebo invalidního důchodu, poslední výpis z účtu, poslední složenka prokazující pobírání důchodu. Doklad nesmí být starší než 1 měsíc.

Spotřebitelský úvěr si může sjednat každá fyzická osoba ve věku od 18 let s pravidelným a trvalým zdrojem příjmů. Proti případné neschopnosti splácet úvěr Vás ochrání výhodné pojištění. Pojištění si můžete sjednat společně s žádostí o úvěr. Úhrada za pojištění bude zahrnuta v měsíční splátce úvěru a automaticky odvedena pojišťovně.

Nabízíme Vám širokou nabídku úvěrů. Na prodejně Vám pomůžeme vybrat vhodný splátkový produkt, který nezatíží Váš finanční rozpočet. Působíme jako zprostředkovatel úvěrů pro společnosti CETELEM ČR, a.s. a Essox s.r.o.

JISTOTA PŮJČKY 
Přicházíme s novinkou, jak snadno, rychle, diskrétně a z pohodlí Vašeho domova požádat o spotřebitelský úvěr a tak si být jisti, že nebudete při návštěvě prodejny zaskočeni informací, že by Vám spotřebitelský úvěr nebyl schválen. Službu JISTOTA PŮJČKY jsme pro Vás připravili se společností Cetelem ČR a.s.

Postup žádosti o JISTOTU PŮJČKY
  • V žádosti o spotřebitelský úvěr vyplňte požadované údaje spotřebitelského úvěru, dle Vašeho požadavku, tak aby Vám co nejvíce vyhovovaly. Např. výše měsíční splátky, počet splátek, výši akontace, cena vybraného zboží
  • V dalších částech formuláře vyplňte všechny potřebné osobní údaje pro podání žádosti o spotřebitelský úvěr a poté odešlete žádost ke zpracování.
  • Po posouzení žádosti jste informováni o výsledku posouzení žádosti ve webové aplikaci a prostřednictvím emailu.
  • V případě předběžného schválení žádosti o spotřebitelský úvěr obdržíte SMS s autorizačním kódem na mobilní telefonní číslo, které jste uvedli v žádosti a ve webové aplikaci je vám zobrazen další postup pro použití autorizačního kódu na kamenných prodejnách.
  • Poté se dostavte nejpozději do 30 dní do jakékoliv prodejny a vyberte si zboží v ceně do výše předběžně schváleného úvěru.
  • Na místě určeném pro schvalování spotřebitelského úvěru předložíte platný autorizační kód, který jste obdrželi v SMS a platný doklad totožnosti. Prodejce Vám předloží vytištěný schválený návrh smlouvy o spotřebitelském úvěru, který podepíšete a můžete s Vámi vybraným zbožím odejít domů.