GARANCE SPOKOJENOSTI - 30 dnů na vyzkoušení sedačky

Doprava ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Matrace pro zdraví spánek - nejlepší cena na trhu

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Tato část v současné době neobsahuje žádný obsah.

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Blokové kuchyně z e-shopu si teď můžete vyzkoušet na všech našich prodejnách

Koupit si kuchyni přes e-shop je tak trošku risk. Nemůžete si ji osahat, vyzkoušet otevírání dvířek ani se poradit s odborníkem. Navíc nemáte jistotu, že fotka na webu skutečně odpovídá realitě. Právě z tohoto důvodu jsme v každé prodejně JENA NÁBYTEK otevřeli malý showroom, kde si můžete prohlédnout dekory blokových kuchyní z naší e-shopové nabídky.

K tomuto kroku jsme se rozhodli proto, že blokové kuchyně jsou v poslední době čím dál oblíbenější. Jsou levnější než kuchyně na míru, zabírají méně místa, nemusíte kvůli nim trávit čas plánováním a také máte jistotu, že kuchyni navrhnul a sestavil odborník, který respektoval poslední trendy i principy ergonomie.

Zejména pokud bydlíte v menším bytě či v nájmu, na kuchyni spěcháte nebo vybavujete byt pro podnájemníky, dávají blokové kuchyně mnohem větší smysl než kuchyně na míru. Přečtěte si více o výhodách blokových kuchyní.

V prodejnách si kuchyně můžete osahat

Někteří zákaznici se nicméně bojí kupovat blokovou kuchyni na e-shopu. Na internetu si ji nemohu osahat, vyzkoušet nebo ověřit, zda fotky odpovídají realitě. Také jim chybí možnost konzultace s odborníkem, který by jim s výběrem poradil. A my těmto obavám naprosto rozumíme.

Právě proto jsme na každé naší prodejně vytvořili expozici dekorů všech blokových kuchyní z e-shopu. Můžete si tady prohlédnout a osahat přední strany skříněk i vzorky kuchyňských linek.

Jestliže se chcete na návštěvu předem připravit a v showroomu už chodit téměř na jistotu, přečtěte si náš článek o efektivním využití úložných prostor nebo možnostech kování u horních skříněk v moderních kuchyních. Budete pak předem vědět, po čem sáhnout.

Také ale nemusíte číst vůbec nic a nechat si až na místě poradit od nás. Naši prodavači jsou na kuchyně speciálně zaškolení a pomohou vám jak s výběrem blokové kuchyně včetně kování, tak i s možnostmi případných úprav na míru.

 

Na prodejnách najdete přehlednou expozici kuchyňských dekorů

Na prodejnách najdete přehlednou expozici kuchyňských dekorů

Orientace v showroomu je neskutečně jednoduchá

Abyste si v našem showroomu nemuseli nic pamatovat ani zapisovat, opatřili jsme každý kuchyňský systém QR kódem, se kterým se okamžitě dostanete k přesné specifikaci kteréhokoliv produktu. Stačí, když s sebou máte smartphone nebo tablet.

Pokud moderním technologiím příliš neholdujete, nevadí. Tablety jsou vybavení také naši prodavači, takže stačí, když ukážete prstem, která kuchyně se vám líbí. Prodavač už pomocí QR kódu najde sestavu na internetu a společně ji můžete do posledního detailu probrat. Jakmile budete hotoví, klidně si navrženou sestavu necháte poslat na e-mail.

Poradíme vám i s doplňky

Aby byl váš zážitek z návštěvy prodejny kompletní, máme vystavené také jídelní stoly, židle a další kuchyňské vybavení. Můžete si tak vyzkoušet kompletní kuchyni včetně jídelny – a pak si všechno z pohodlí domova naklikat na e-shopu.

Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že vám ukázky blokových kuchyní usnadní nákup.

 
Všechny dekory a vzorky kuchyňských kuchyní najdete přehledně vystavené v našich showroomech.Všechny dekory a vzorky kuchyňských kuchyní najdete přehledně vystavené v našich showroomech.