GARANCE SPOKOJENOSTI - 30 dnů na vyzkoušení sedačky

Doprava ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Matrace pro zdraví spánek - nejlepší cena na trhu

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Tato část v současné době neobsahuje žádný obsah.

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Jak vybrat televizní stolek

Správně vybraný televizní stolek může zvýšit zážitek ze sledování televize, a navíc může být designovým prvkem místnosti. Televizní stolek je velmi praktickou záležitostí, protože kromě televize na něm může stát set top box, DVD přehrávač a podobně. Velkou výhodou stolků je, že dokážou schovat kabely, které by jinak hyzdily místnost.

Druhy materiálů

Televizní stolky můžete pořídit v různých barvách a materiálech.

Skleněné stolky v kombinaci s kovem jsou a budou součástí moderních obývacích místností. Sklo je sice materiál, který je náročnější na údržbu a taky má váhové omezení, ale na druhou stranu je velmi efektivní. Jeho čirá barva dokáže pokoj projasnit a zároveň mu dodá moderní a futuristický vzhled. Prohlédněte si nabídku skleněných stolků.

Skleněné stolky

Dřevěné stolky jsou evergreenem, který v pokoji navodí útulnou atmosféru. Výhodou dřevěných, nebo laminátových stolků je velká barevná variabilita. Můžete je pořídit jak v přírodních, tak křiklavých barvách. Pro výrobu se nejčastěji používá lamino nebo MDF materiál a masiv. Stolky z těchto materiálů vydrží velmi dlouho, nabízí dostatek úložného prostoru a jednoduchou údržbu. Prohlédněte si nabídku dřevěných stolků.

Dřevěné stolky

Šířka a hloubka televizního stolku

Před nákupem si dobře změřte televizi, pod kterou stolek kupujete. U moderních televizí s plochou obrazovkou už nezáleží na hloubce, ale na šířce. Správný stolek by měl být stejně široký jako televize, ale ideálně by měl být o 1 cm širší. Když si pořídíte širší stolek, bude mít vaše televize pevnou základnu, a navíc získáte prostor na reproduktory nebo dekorace.

Výška televizního stolku

Výška stolku má velký vliv na pohodlí při sledování televize. Obrazovka televize by měla být ideálně ve výšce očí, nebo o něco níž. Pokud byste k obrazovce museli vzhlížet, dosáhli byste akorát bolesti za krkem. Výška stolku by také měla také odpovídat výšce sedačky, abyste si při sledování filmu vychutnali opravdu maximální pohodlí.

Nechte se inspirovat

Televizní stolek Lena

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tento stolek vnese, díky zaobleným rohům, do vašeho obývacího pokoje nádech retro stylu. Pro výrobu byl použitý velmi kvalitní LTD materiál, který je otěruvzdorný. Zvolený dekor dubu lefkas dodává nábytku silnou návazanost na přírodní masiv. Stolek nabízí úložný prostor ve formě zásuvek, do kterých můžete schovat knihy, DVD nebo hry na Playstation. Podívejte se, jak vypadá kompletní obývací stěna Lena.

Televizní stolek Portoriko

Stolek Portoriko zaujme decentní a elegantní kombinací barev. Přírodní dekor v kombinaci s bílou barvou rozzáří každou místnost. Pro výrobu byl navíc zvolený velmi kvalitní LTD materiál, který je odolný proti otěru. Druhým výrobním materiálem je MDF, který se používá jako plnohodnotná náhrada masivu. Stolek nabízí dostatek úložného prostoru, do kterého schováte příslušenství k televizi, k herním konzolím nebo knihy, či nabíječky pro elektroniku. Nábytkovým programem Portorikosi můžete vybavit třeba celý obývák.

Atrium

Atrium je nádstavec, který můžete položit na TV stolek, nízkou vitrínu nebo komodu. Pokud doma máte nábytek sladěný a nechcete kupovat jiný stolek pod televizi, který by vám výsledný vzhled rozbil, stačí použít tento skleněný nádstavec s kovovými nožkami. Nádstavec jen položíte na vybraný nábytek a získáte jak prostor pro televizi, tak užší prostor mezi nádstavcem a deskou komody, který může sloužit pro odkládání ovladačů, časopisů nebo CD.

GW - Oslo televizní stolek

 

Televizni stolek z nábytkového programu Oslo odpovídá skandinávskému stylu. Ten je charakteristický vzdušností a vztahem k přírodě. Vzdušnost tohoto stolku demonstrují vysoké nožičky a vztah k přírodě světlá barva a přírodní dekor. Pro výrobu byl zvolený masiv a velmi pevný a odolný MDF materiál. Tlumiče dvířek zajišťují tiché zavírání a zabraňují otlučení nábytku. Do praktických skříněk a poliček umístíte veškeré televizní příslušenství a další potřebné věci. Podívejte se na kompletní nábytkovým program Oslo, kterým si můžete vybavit předsíň, obývák nebo pracovnu.

Televizní stolek Primus

 

Opravdu originální televizní stolek je Primus. Působí až futuristickým dojmem. Je vyrobený z velmi kvalitního MDF materiálu, který se používá jako plnohodnotná náhrada pravého masivu. Kombinace skla, kovových nožek a lesklého dekoru udělá z vašeho obýváku vysoce moderní místnost. Stolek má navic box na 15 DVD, takže je budete mít vždy po ruce. Maximální nosnost stolku je do 60 kg.

Televizní komoda Vigo

 

Praktická a elegantní je závěsná televizní komoda Vigo. Je dostateně velká, takže se na ni kromě televize vejdou i další dekorace, květiny nebo televizní příslušenství. Navíc disponuje bohatým úložným prostorem. Její velkou výhodou je možnost připevnění na zeď, takže v obýváku ušetříte prostor. Komoda je navíc zhotovena z kvalitních LTD a MDF metriálů, které jsou velmi odolné. Vysoký lesk prosvětlí vaši místnost a opticky ji zvětší. Zařiďte si váš pokoj obývací stěnou Vigo.

Vyberte si takový televizní stolek, který designově doplní nábytek ve vaší místnosti, bude mít dostatečnou nosnost a také výšku, aby vás při sledování televize nebolelo za krkem. Výběr je opravdu bohatý.