GARANCE SPOKOJENOSTI - 30 dnů na vyzkoušení sedačky

Doprava ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Matrace pro zdraví spánek - nejlepší cena na trhu

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Tato část v současné době neobsahuje žádný obsah.

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Proč si pořídit taburet?

Máš v obýváku sedačku a nadýchaná křesla, ale stále se ti nedostává místa k posezení pro všechny kamarády či vzdálené rodinné příslušníky? Je čas zvážit praktického pomocníka do každého obývacího pokoje jménem taburet. K čemu všemu se tenhle praktický trpaslík hodí? Rádi ti to prozradíme!

Taburet ManilaBabička nebude stát v koutě!

Každá společenská domácnost, která ráda pořádá velké rodinné sešlosti či herní večery pro přátele, neodvratně řeší dostatek místa k sezení v obýváku. Není smutnější pohled než na tetičku, která smutně postává v koutě a s psíma očima usrkává šálek čaje. Není však nutné zaplňovat obývák masivními křesly nebo utrácet kopu peněz za novou, větší sedačku. V těchto situací přichází do hry praktické taburety. Jelikož jsou lehké a skladné, jsou ideálním posezením pro návštěvy. Snadno je přisunete ke stolku a místo se pro ně vždy najde. Na některé širší taburety se bez problému vejdou i dva lidé.

Taburet Charme

Spása znavených končetin

Znáš ten pocit, když přijdeš z práce domů a nohy tě bolí, jako by ses brodil v bazénku s piraňami? Tvým osobním masérem se stane taburet. Stačí ho přisunout ke křeslu či sedačce a pohodlně si o něj nohy opřít. Díky tomu nemusíš nohy natahovat na sedačku a zabírat místo svým nejbližším. Pro svou snadnou přemístitelnost bude taburet vmžiku tam, kde ho znavené končetiny potřebují.

Taburet Wall Street

Tajuplná skrýš pokladů

Úložného prostoru není nikdy dost! A taburety mají k této problematice rozhodně co říct! Některé z nich ukrývají pod sedákem běžným okem neodhalitelný úložný prostor, který vždy přijde vhod. Sedák stačí vyklopit, nebo nadzvednout a otevře se ti místo k uskladnění časopisů, teplých dek na zimu či dalších domácích nezbytností, na které již jinde nezbylo místo. Taburety s úložným prostorem jsou obvykle od taburetů bez něj k nerozeznání, a proto informaci o jeho zabudování vždy hledej v produktovém popisku či u zaměstnanců prodejny.

Taburet Dora

Elegán se vším všudy

Již víme, že taburety přetékají praktickým využitím, ale ještě nevíme, že jsou navíc i elegantním doplňkem domácnosti! Při výrobě taburetů je vždy kladen důraz na styl. Jelikož jde o malé interiérové doplňky, skvěle plní také dekorativní účel. Obvykle zaujmou designovým provedením nožek či barvou a provedením potahu. Oblíbená je zejména syntetická kůže. Velká část taburetů je součástí sedacího programu, proto je možné taburet sladit se sedačkou, křeslem nebo pohovkou. Hledáš-li stylový a pohodlný doplněk interiéru, taburet je správnou volbou!

 

 

Vyber si taburet z naší nabídky