GARANCE SPOKOJENOSTI - 30 dnů na vyzkoušení sedačky

Doprava ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Matrace pro zdraví spánek - nejlepší cena na trhu

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Tato část v současné době neobsahuje žádný obsah.

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Rohová sedačka každé domácnosti

Rohové rozkládací sedačkyVyberte správnou velikost

Než začnete brouzdat po internetu a navštěvovat prodejny nábytku, dobře si změřte velikost vašeho pokoje. Není nic horšího, než si pořídit velkou sedací soupravu, o kterou budete zakopávat. Sedačkaby prostor rozhodně neměla zahltit. V takové místnosti byste se cítili stísněně a rozhodně ne komfortně. Na druhou stranu je však škoda si do velkého pokoje pořídit gauč zbytečně malý a následně přemýšlet nad alternativami doplnění dalšího sezení. Při výběru myslete také na to, že před sedačku jistě umístíte konferenční stolek, který sám o sobě také zabere prostor.

Nabídka našeho e-shopu zahrnuje malé i velké rohové sedací soupravy, a navíc si můžete vybrat pravénebo levéprovedení. Zvolit si tak můžete sedačku, která bude ideálně odpovídat vašim prostorovým požadavkům.

Design - to je, oč tu běží!

Jakmile se rozhodnete pro velikost a prostorové provedení, zaměřte se na design sedačky. Můžete se rozhodnout, zda stylově splyne s okolním nábytkem nebo z ní uděláte solitéra místnosti. Typickou barvou, která upoutá pozornost je červená. Elegantnost vaší rohové sedačce propůjčí bílánebo krémová, nadčasové jsou zase odstíny šedéčerné.

Potah může být z různých materiálů. Pokud se rádi obklopujete luxusem, sáhněte po některé z kožených sedaček. Velmi moderní jsou i rohové sedací soupravy čalouněné ekokůží. Potah z kůže a ekokůže má tu výhodu, že se snadno udržuje.

Pokud se rozhodnete pro čalounění látkou, budete si moci vybrat z bohaté nabídky barevného provedení. Látkové čalounění je navíc velmi příjemné na dotek a dobře se na něm relaxuje. V případě, že se nemůžete rozhodnout, který typ čalounění zvolit, udělejte kompromis a vybírejte ze sedaček s kombinovaným čalouněním látkya kůže. Tato kombinace je v současné době velmi moderní.

Proč mít rohovou sedací soupravu doma

Rozkládací sedačka rohová

Rohové sedací soupravy jsou velmi praktické a multifunkční. Ideálně vyplní roh pokoje, takže získáte intimní a příjemný prostor pro setkávání s rodinou nebo přáteli. Při večerní relaxaci zase nabídne pocit bezpečí.

Rohovou sedačku však můžete využít i jako chytré rozdělení místnosti. V současnosti je velkým trendem spojená kuchyň s obývacím pokojem a právě tento typ sedací soupravy se může stát ideálním kusem nábytku, který místnost opticky rozčlení. Vznikne tak prostor pro vaření i prostor pro odpočinek. Navíc budete celá rodina vždy pohromadě.

Rohové sedací soupravy však mohou být i multifunkční, protože je možné je rozložit. Rohové rozkládacísedací soupravy umožňují sedačku snadným pohybem přeměnit na pohodlné lůžko, které můžete využít třeba pro uložení návštěvy nebo při sledování televize.

V případě, že ve vaší domácnosti bojujete o každý kousek místa, měla by vaše rohová sedací souprava být nejen rozkládací, ale měla by být i s úložným prostorem. Schováte do něj nejen peřiny a deky, ale také sezónní oblečení nebo věci, které chcete mít neustále po ruce.

V Jena-nábytek.cz najdete přesně takovou sedačku, která bude odpovídat všem vašim nárokům a požadavkům. V nabídce navíc najdete i rohové sedací soupravy od českých výrobců nebo ratanové rohové sedací soupravy hodící se na zahradu. Pokud budete chtít některou ze sedaček vidět na vlastní oči, zastavte se na prodejně Jena – nábytek, která je vám nejblíže. Na všechny vaše dotazy vám odpoví tým našich odborníků.

Nevyhovuje vám rohová sedačka? Můžete se poohlédnout třeba posedací soupravě do U