GARANCE SPOKOJENOSTI - 30 dnů na vyzkoušení sedačky

Doprava ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Matrace pro zdraví spánek - nejlepší cena na trhu

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Tato část v současné době neobsahuje žádný obsah.

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Skříň Argos v ložnici Petry a Alexe

Studentský pár Petra a Alex nás trochu nezvykle přivítal v ložnici. Toto společenské faux pas snad ospravedlňuje fakt, že jsme se přišli podívat na jejich novou skříň Argos, kterou si před několika týdny pořídili. Zajímal nás celý proces nákupu v JENA-NÁBYTKU, doprava a montáž, kterou si naši mladí zákazníci objednali.

Děkujeme za pozvání i ochotu podělit se o zkušenosti s nákupem. Proč jste si vybrali nábytek právě v JENA-NÁBYTKU?

Alex: Hledal jsem na internetu skříň, která by splňovala naše požadavky a současně se nám oběma líbila. A mezi všemi těmi obrázky jsem ve vyhledávači našel právě Argos.

Petra: Chtěli jsme původně zajít do několika obchodů s nábytkem, ale nedokázali jsme najít společný čas. Oba studujeme, Alex navíc programuje a já hlídám v rodinách děti, takže jít někam společně je pro nás někdy nepředstavitelný problém, že? (obrací se s úsměvem na Alexe)

A jaké požadavky jste tedy na skříň měli?

Alex: Především měla mít posuvné dveře. Pro mě jako vozíčkáře je to tak nejpraktičtější, navíc tu není zase tolik místa, jak vidíte. Otevírací skříň jsme nechtěli.

Petra: Pak to zrcadlo, že? My tady tu ložnici používáme také jako šatnu, ráno se tu i oblékáme, tak jsem chtěla, aby jedno křídlo tvořilo velké zrcadlo.

Alex: Původně jsme teda mysleli, že to bude půl na půl, ale nakonec jsme vybrali tuhle větší verzi skříně, která je rozdělena na třetiny. Přesně se sem vejde. Kamarád mi pak pomohl trošku upravit to vnitřní vybavení, šatní tyč mi dal níž a přidal sem nějaké police, ale jinak je to tu tak, jak jste nám to postavili.

To je moje další otázka: vy jste si skříň objednali s dopravou a výnosem do bytu a s montáží…

Alex: Ano, vzhledem k mému handicapu to ani moc jinak nešlo. Ale myslím, že se to vyplatí i obecně – člověk se vlastně nemusí o nic starat, jen si vybere, zaplatí a pak si domluví termín. Chlapi přijeli myslím v 10 ráno a něco málo po dvanácté už byli pryč.

Petra: No, kdyby zrovna ale nejel výtah, tak by jim to trvalo asi dýl. To se taky občas stane.

Alex: To asi ano, důležité je pro nás to, že jsme nemuseli nikam jezdit. Museli bychom si vypůjčit auto a pak to všechno nanosit sem – ty balíky byly myslím tři a vážily každý snad 50 kilo. No a pak to tady složit a smontovat – to bychom sami nezvládli.

Využili jste možnost nákupu na splátky? Přece jen může takový výdaj hodně zatížit rodinný rozpočet.

Alex: Přemýšleli jsme nad tím. Počítali jsme pro a proti a už jsme byli rozhodnutí jít cestou postupných splátek – platby jsme chtěli rozložit na dobu jednoho roku, což není tak náročné. Nakonec jsme ale dostali nějaké peníze od Petřiných rodičů, tak jsme to zaplatili celé.

Petra: Ale u postele to tak asi uděláme.

Chystáte se pořídit ještě postel?

Petra: Tady to co vidíte, jsou dvě válendy sražené k sobě. Kdysi jsme si je přivezli s tím, že je brzy vyměníme, ale zatím k tomu nedošlo. Ještě do Vánoc je ale chceme vyhodit a pořídit sem postel s pořádnými matracemi.

Alex: Už si je na JENĚ vyhlížíme. A určitě využijeme zase dopravu s vynesením a tentokrát si i připlatíme za likvidaci tady těch válend.

Petra: Už aby to bylo.

S Petrou a Alexem jsme se neloučili na dlouho, protože slíbili podělit se s námi ještě o zkušenosti s výběrem a nákupem postele s matracemi a s odvozem a ekologickou likvidací starého nábytku.