GARANCE SPOKOJENOSTI - 30 dnů na vyzkoušení sedačky

Doprava ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Matrace pro zdraví spánek - nejlepší cena na trhu

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Tato část v současné době neobsahuje žádný obsah.

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

TOP 5 nejlépe hodnocených postelí, které si zamiluješ!

Čalouněná postel má tu kouzelnou vlastnost, že umí každou ložnici ihned proměnit v útulné místo. Jakoby do vašeho bytu patřila odjakživa. Je příjemná na pohled i pohlazení a má-li kvalitní konstrukci a pohodlné matrace, je potěšením v ní trávit nejen čas spánku. Velký úložný prostor navíc poskytuje tolik ceněné místo pro lůžkoviny, které jsou tak hned po ruce. Všechny tyto vlastnosti – vzhled, kvalitu, pohodlí a praktičnost – splňuje pětice postelí, které vám představujeme.

 

ZOFIE

Zofie – Jednou z nejoblíbenějších čalouněných postelí je Zofie, která nabídne kvalitní spánek za velmi rozumnou cenu. Její rám je vyroben z masivního dřeva, což je zárukou vysoké pevnosti a výborné stability. Čalounění je z odolného materiálu s dlouhou životností, jehož atraktivní dekor je laděn do tmavých odstínů. Matrace jsou kombinací kovových pružin a pohodlné PUR pěny. A co především: odklopením lůžka se dostanete k velkému úložnému prostoru.

 

LAMBADA


Boxspring postel Lambada – Elegantní čalouněná postel Lambada nabízí nejen moderní styl a kvalitní materiály, ale především vysoký komfort při odpočinku a ničím nerušený spánek. Kvalitní materiály a způsob sestavení ložné plochy jsou zárukou dlouhé životnosti postele a maximálního pohodlí při odpočinku. Moderní vzhled postele Lambada umocňuje šedé čalounění z eko kůže. Použití dvou vysoce kvalitních matrací s výbornou tvarovou stálostí a dlouhou životností mluví za vše. A pokud bydlíte v malém bytě, kde má každý úložný prostor cenu zlata, může být Lambada ideální volbou.

Grosseto


Grosseto –  Kdo si v posteli rád čte nebo se třeba dívá na televizi, ocení jistě polohovatelný rošt. Postel Grosseto má hned dva, každý s 28 lamelami! Maximální pohodlí zaručí 7zónová PUR matrace z vysoce elastické pěny. Konstrukce se speciálně strukturovaným povrchem v oblasti ramen, beder a pánve garantuje vynikající přizpůsobení tělu a optimální proudění vzduchu, a tím zabezpečí ideální spánkové klima. Čalounění postele zaujme kombinací látky a eko kůže v elegantním dvoubarevném hnědém dekoru.

 

King


King –  Královský odpočinek si můžete dopřát v prostorné a pohodlné posteli King, která svým vzhledem nenechá nikoho na pochybách, kdo je v ložnici nejdůležitější. Čelo postele je potaženo vysoce kvalitní látkou s luxusním vzhledem. Dekor je v šedých odstínech, díky čemuž skvěle ladí se světlými interiéry a snadno ho doplníte výraznějšími barvami. Velkou výhodou jsou polohovací a výklopné rošty, pod nimiž se nachází úložný prostor.

 

TWISTER


Twister –  Prvotřídní zpracování postele Twister a veškeré použité materiály zajistí, že se v ní budete cítit jako v bavlnce. Disponuje postelovým systémem Boxspring, který představuje kompletní lůžko se dvěma vysoce kvalitními matracemi uloženými na sobě. Její velkou výhodou je úložný prostor, který je nedocenitelný například pro uschování lůžkovin. Velmi příjemná a luxusní látka s dekorem v tmavé barvě dotváří celkově moderní vzhled.