GARANCE SPOKOJENOSTI - 30 dnů na vyzkoušení sedačky

Doprava ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Matrace pro zdraví spánek - nejlepší cena na trhu

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Tato část v současné době neobsahuje žádný obsah.

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Ušák Casis v teple krbu podhorské chalupy

Tentokrát jsme se za našimi zákazníky rozjeli až do Podkrkonoší, do vesnice nedaleko Dvora Králové nad Labem. V chalupě pana Jiřího, kde zde pobývá téměř celý rok, přibyl nedávno nový kus nábytku – křeslo Casis.

„Tak tady ho máme. Říkám mu ušák čtvrtý, protože je to už čtvrté křeslo, které tu v chalupě u krbu mám. To první bylo po tátovi a přivezl jsem ho sem v roce 1993, představte si,“ vítá nás energicky. Zajímá nás, co od nového křesla očekával.

Ta křesla tady mají svoje pevně dané místo a vlastně i podobu. Sedávám tu vždycky jen já, když nepočítám svého malého vnuka, takže mám dost konkrétní požadavky. Musí to být ušák s nějakým látkovým potahem, musí mít dřevěné nožky, nesmí být moc měkký a sezení musí mít ve správné výšce. A to tenhle nový splňuje.

Jak takový výběr probíhá?

Dělám takový výběr ve svém životě už potřetí, ale musím říct, že je to pokaždé jiné. Člověk by nevěřil, jak mnoho se během čtvrtstoletí dokáže změnit trh s nábytkem. Tenhle můj poslední nákup jsem například celý zvládl on-line.

A jak nákup přes e-shop hodnotíte?

Já jsem s technologiemi kamarád, takže je mi to blízké. Na e-shopech nakupuju běžně knihy, desky, dokonce i boty jsem si koupil, ale jít on-line do nábytku jsem se bál. Chtěl jsem to ale zkusit, takže jsem procházel nabídky jednotlivých e-shopů.

A co vás přesvědčilo o JENĚ?

Nejdřív živé fotografie pořízené přímo na prodejně. Byly v dostatečné kvalitě, abych se podle nich už dokázal alespoň orientovat. U některých kusů byly dokonce videa a všiml jsem si, že někde je možné i nechat si poslat vzorek látky.

Ano, u některých modelů sedaček tato možnost existuje. Pokud se neumíte rozhodnout pro vhodnou barvu a materiál, můžeme vám domů poslat vzorky látky zdarma.

Jo, ale to jsem ani nepotřeboval. Ty fotky mi stačily. A pak mě získala doprava zdarma, která tehdy byla v akci. Já bych musel zajet do Hradce nebo do Trutnova, takže to takto vyšlo mnohem líp. Hlavně když byla možnost to křeslo vyzkoušet a vrátit do 30 dnů.

Tu jste, podle vašich slov, opravdu využil. Je to tak?

Ano. Já si nejprve koupil jiné křeslo (Cremona, pozn. red.), ale u toho mi nevyhovoval tvar područek. Takže jsme se domluvili, že ho vrátím. Bylo to i s odvozem, takže mě to nijak nezatížilo. Tuhle možnost považuju za vůbec nejlepší a rozhodla, že jsem nákup provedl kompletně on-line. Není čeho se bát.

To rádi slyšíme. Řada zákazníků se vracet sedačky obává.

Já myslím, že je to tím, že na to nejsme zvyklí. Ale je to jen otázka času, než se podobné služby stanou standardem. JENA je první, kdo s tím u nás začal.

Vidím, že jste si ke křeslu pořídil i taburet.

Ano, to je novinka. Vždycky tu býval jen samotný ušák, ale snacha mi minulý měsíc k narozeninám darovala toto štokrle, jak tomu říkám. Je to ze stejné série jako můj ušák a dobře se sem hodí. Můžu si na něj natáhnout nohy při čtení, což je zvláště v mém věku moc příjemné. Taky ten taburet používám jako stolek na odložení knížky a brýlí a když je tu syn s dětmi, tak na tom sedí malej Tomík.

Ještě jednou děkujeme za ochotu podělit se s našimi čtenáři o vaše zkušenosti a přejeme, ať vám čtvrtý ušák dlouho slouží.