GARANCE SPOKOJENOSTI - 30 dnů na vyzkoušení sedačky

Doprava ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Matrace pro zdraví spánek - nejlepší cena na trhu

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Tato část v současné době neobsahuje žádný obsah.

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Veletrh Poznaň 2020

MEBLE POLSKA 2020

Tým našich odborníků na nábytek se vypravil na další světovou výstavu.

Veletrh nábytku Poznaň

Jedná se o největší veletrh nábytku ve střední a východní Evropě. Své novinky zde vystavuje více než 500 společností a značek, včetně předních výrobců. V Poznani se jednoduše setkává celý nábytkářský průmysl a my jsme jeho součástí.

Nejnovější světové kolekce

Na veletrhu je jedinečná příležitost se seznámit s nejnovějšími kolekcemi nadcházející sezóny. Jedině tak vám můžeme přinášet to nejlepší, co se na trhu pohybuje. Součástí akce je i ARENA DESIGN a HOME DECOR, které hostí designové hvězdy z celého světa.

Představeny byly nové kouskyrůzně barevných, řešených i čalouněných křesel, pohovky, čalouněné židle, extravagantní židle, lavice, kovový i skleněný nábytek, ložnicový nábytek, skříně a ostatní. V neposlední řadě také matrace včetně nových technologií. Stále však platí, že trhu vévodí zemité barvy v čele s odstíny šedé. Představeny byly také nové funkce sedaček na každodenní spaní - nejen způsob rozložení ale i kvalita a uložení matrace. Samostatnou sekci tvoří také kuchyňský nábytek, který nese mnoho technologických i ergonomických vylepšení.

Program je tedy vyčerpávající a už nyní se můžete těšit na žhavé trendy novinky v našem sortimentu.