GARANCE SPOKOJENOSTI - 30 dnů na vyzkoušení sedačky

Doprava ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Matrace pro zdraví spánek - nejlepší cena na trhu

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Tato část v současné době neobsahuje žádný obsah.

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Z postele typu

Mnohým z nás název postele boxspring nic moc nenapoví, přitom je už dávno známe z dětských let. Pamatujete si na pohádku o princezně na hrášku, která spala na úžasné posteli poskládané z mnoha vrstev pro ten nejpohodlnější spánek? Tak přesně takové boxspring postele jsou.

Tento typ postelí se těší velké oblibě u našich amerických sousedů, proto je kromě označení postele boxspring můžeme najít také pod názvem kontinentální postele. Majestátní boxspring postele jsou často k vidění v luxusních hotelích. Kdo by si nechtěl po celém dni královsky odpočinout a skvěle se vyspat na pohodlné, zvýšené posteli? A takový luxus si můžeme dopřát i v naší ložnici.

Postele vysoké až 70 cm

Postele boxspring vynikají především svou výškou a unikátním rozložením jednotlivých spacích vrstev. Jejich výška se pohybuje okolo 60 – 70 cm. Díky ní je uléhání opravdu pohodlné, protože při něm nemusíme vykonávat žádnou větší námahu. Rovněž vstávání bude o mnoho příjemnější – zvláště pro ty, kteří mají problémy se zády.

Z postele Boxspring Bolero se bude skvěle vstávat i starším osobámZ postele Boxspring Bolero se bude skvěle vstávat i starším osobám

 

Čalounění dle vašich představ

 

Elegantní čalounění, kterým jsou boxspring postele známé, najdeme na rámu a také na mohutném čele postele, umocňujícím pocit důležitosti místa pro náš spánek. Ti, kteří upřednostňují umístění postele v prostoru, si mohou vybrat z modelů bez čela. Ať už s čelem či bez, v boxspring postelích se vám bude krásně spát.

Tři vrstvy pro pohodlné spaní

Postele boxspring jsou tvořeny třemi vrstvami. Základní vrstvou postele boxspring je pevný dřevěný rošt či rám, který je vyplněný pružinami pro komfortní spaní a odvětrávání matrací. Na rám naléhají široké matrace z paměťové pěny, které kopírují polohu těla ve spánku, čímž zajišťují oporu tělu a podporu páteři. Ať už rádi spíte na boku, na břiše či na zádech, vyberte si z mnoha variant těchto matrací – například podle tuhosti jednotlivých zón, vaší váhy i dalších parametrů.

Postel můžete doplnit topperem a chráničem matrací

Vrchní vrstvu boxspring postele tvoří tenčí matrace, tzv. topper, která pocit dokonalého spánku ještě umocní. Bývá vyrobena buď z paměťové či studené pěny, nebo biomateriálu. Obě matrace spojí a zacelí dělící čáru mezi nimi, což ocení hlavně ti, kteří rádi spí uprostřed postele. Topper můžeme ještě opatřit chráničem matrací. Díky snadné manipulaci se dá jednoduše sundat a vyprat. Tak zajistíme naše lůžko krásně čisté.

Matrace postelí boxspring mohou být upevněny k rámu či roštu buď napevno, nebo mohou být na rámu volně položeny. Pro manipulaci, otáčení či větrání jsou volně položené matrace bezesporu výhodou.

Design je jen na vás

Už se taky vidíte, jak si do své královsky pohodlné postele leháte? Pojďte si vybrat tu správnou variantu přímo pro vás. Variabilita designu postele boxspring je totiž její další neocenitelnou výhodou. Vyberte si z mnoha příjemných materiálů čalounění, výšky postele, typu a barvy nožek, výšky a vlastností matrací pro váš nejlepší spánek.

Pohodlná postel Boxspring Hariet, rozzáří vaší ložniciPohodlná postel Boxspring Hariet rozzáří vaší ložnici