GARANCE SPOKOJENOSTI - 30 dnů na vyzkoušení sedačky

Doprava ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Matrace pro zdraví spánek - nejlepší cena na trhu

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Tato část v současné době neobsahuje žádný obsah.

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Jsme odborníci na svém místě

Stejně důkladně, jako se věnujeme logistice a dopravě, dbáme i na výběr sortimentu, který našim zákazníkům nabízíme. Nákupní oddělení JENA Nábytek tvoří téměř 20 lidí, kteří každého dodavatele a každý kus zboží detailně prověřují z mnoha hledisek: design, kvalita zpracování, dodací lhůty apod. S více než 20letými zkušenostmi v oboru přesně víme, kam se český trh s nábytkem posouvá a co chce náš zákazník.

V týmu máme specialisty

V širokém nábytkovém sortimentu se specializujeme na hlavní 4 hlavní skupiny, kterým se plně věnujeme: sedačky, postele, matrace a kuchyně. V těchto kategoriích patříme mezi největší odborníky a prodejce na internetu. Každé z těchto skupin se věnuje specializovaný tým dvou či více obchodníků – ukázalo se, že je to jediný správný způsob, jak si udržet maximální odbornost v daném zaměření. Ostatnímu sortimentu nábytku se věnuje separátní oddělení.

Sledujeme světové trendy

Náš tým nechybí na žádném z velkých světových veletrhů nábytku – z nedávných akcí roku 2020 jsme měli zastoupení na veletrzích IMM v Kolíně či MEBLE POLSKA v Poznani. Našim cílem je nabízet zákazníkům trendy designové kusy nábytku, které jsou kvalitně zpracované a jejichž součástí jsou nejnovější technologie na trhu. Pokud se tedy rozhodnete nakoupit nový nábytek u nás, máte jistotu, že jste v rukou opravdových odborníků na českém trhu.