GARANCE SPOKOJENOSTI - 30 dnů na vyzkoušení sedačky

Doprava ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Matrace pro zdraví spánek - nejlepší cena na trhu

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Tato část v současné době neobsahuje žádný obsah.

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Které křeslo se ke mně hodí?

Jeden z nejúčinnějších způsobů, jak po náročném dnu zregenerovat tělo i mysl, je uvelebit se do pohodlného křesla a ponořit se do dobré knížky či napínavého filmu. Pokud si nevíš rady s jeho výběrem, představujeme ti pět druhů křesel, kterými se můžeš inspirovat.

Ušáky

Tradiční křesla s vysokým a širokým opěradlem jsou osvědčenou klasikou v oblasti komfortu. O boční části opěradla si můžeš příjemně opřít hlavu a zdřímnout si. Díky vysokým a nadýchaným područkám má člověk pocit, že sedí na královském trůně (avšak s mnohonásobně větším pohodlím).

Prohlédnout si ušáky

Ušák
Klubovka

Klubovky

Klubová křesla jsou veskrze stylovou záležitostí. Jsou tradiční součástí pánských klubů, díky čemuž si získaly svůj název. Tradičně se mohou pochlubit honosným designem, potahem z pravé kůže a luxusním dojmem. Klasickým znakem jsou široké područky, které často splývají s opěradlem.

Prohlédnout si klubovky

Relaxační křesla

Jak už název napovídá, tato křesla jsou stvořená od toho, aby ti všemi možnými funkcemi poskytli co nejdokonalejší relax. V jejich repertoáru najdeš polohování, rozkládací funkci, masážní funkci s vyhříváním a další vychytávky. Součástí bývá také podnožka pro odpočinek znavených končetin.

Prohlédnout si relaxační křesla

Relaxační křeslo
Pohupovací křeslo

Pohupovací křesla

Pro každého, kdo chce dát na frak stresu, jsou tu pohupovací křesla. Díky pružné konstrukci, nejčastěji ze dřeva, se na nich lze během sezení příjemně pohupovat. Pokud máš raději točení než pohupování, jsou dobrou alternativou otočná křesla.

Prohlédnout si pohupovací křesla

Lenošky

Lenošky jsou křesla uzpůsobená nejen pro lenošení, ale hlavně pro relax celého těla. Jejich ergonomický tvar je přizpůsobený tak, aby do něj lidské tělo výtečně zapadlo. Má prodloužený sedák pro komfort nohou a podhlavník pro odpočinek krku.

Prohlédnout si lenošky

Lenoška