GARANCE SPOKOJENOSTI - 30 dnů na vyzkoušení sedačky

Doprava ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Matrace pro zdraví spánek - nejlepší cena na trhu

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Tato část v současné době neobsahuje žádný obsah.

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Návštěva v předsíni

Naše povídání s 18letým Petrem, který si právě zařizuje svůj první byt, bylo rychlé a omezilo se pouze na prostor vstupní haly. Ostatně ta, jak nám Petr prozradil, je největší místností jeho bytu a využívá ji často jako obývací pokoj.

Musím říct, Petře, že takto velkou předsíň jsem ještě neviděla.

To věřím. Ale pro mnoho lidí je to velmi matoucí, protože hned po vstupu nabydou dojmu, že jestli je hala takto velká, celý byt musí být obří. Pravdou je, že tohle je největší místnost a že zde tráví nejvíc času nejen návštěvy, ale někdy i já sám. Taky proto jsem se pustil do jejího postupného vybavování.

Máte tu už malou sedačku, křeslo a na stolku vidím notebook. To je asi váš pracovní koutek, že?

Přesně tak. S notebookem pracuji na různých místech: u jídelního stolu, v posteli, ale nejčastěji tady. Je tu opravdu příjemně a dokážu se tady dobře soustředit. Je to v ústraní od vchodu do bytu, takže nejsem ničím rušen a nepřipadám si, jako bych pracoval na chodbě.

Právě prostor za vchodovými dveřmi jste nedávno vybavil předsíňovou stěnou Portoriko. proč právě tou?

Líbila se mi a splňuje přesně to, co jsem si představoval. Má šatní skříň se zrcadlem, věšáky na kabáty a bundy, polici a nižší zásuvkový botník, který vypadá jako komoda. A hlavně, přesně se sem vejde, což jsem mohl zkonzultovat přímo z člověkem z prodejny.

Jak to celé probíhalo?

Já nejdřív potřeboval jen někoho, kdo mi potvrdí umístění napájení LED osvětlení, které ty skříňky mají. Napsal jsem dotaz do chatu a volal mi pak Doubrava z prodejny tady u nás. Spojili jsme se nakonec přes messenger, já mu přímo ukázal, kam chci stěnu umístit, společně jsme všechno poměřili a domluvili. I tu elektriku. Bylo to jako bych byl přímo na prodejně, akorát jsem nikam nemusel a prodavač si udělal čas jen na mě. Je to úžasná služba zejména dnes, kdy jsou prodejny zavřené.

Jak dlouho jste pak na předsíňovou skříň čekal?

To bylo rychlé. Trefil jsem zrovna akci doprava zdarma, takže jsme s panem Doubravou domluvili doručení až ke mně domů. To bylo myslím v úterý a o víkendu jsem už mohl montovat.

Zvládl jste to sám?

No jasně, já se na to těšil. Většinu nábytku, který to mám, jsem si montoval sám – baví mě to a je to pro mě relax.

A jak na vás stěna působila, když jste ji poprvé viděl.

Už při té montáži jsem musel uznat, že je poctivě udělaná. Jsou to klasické dřevotřískové desky s povrchovou úpravou, ale přišlo mi, že nejsou nijak šizené, jak to občas bývá. Všechno sedělo jak mělo, s ničím nebyl problém. Díky předchozí konzultaci s prodavačem jsem měl i připravenou zásuvku pro připojení LED osvětlení, takže i to bylo super.

A teď po čase stěnu hodnotíte jak.

Funguje tu bezvadně. Dobře se udržuje, což je v místě, kde se zouváte a odkládáte věci přinesené z venku velmi podstatné. Zrcadlo je dostatečně velké a vůbec celý úložný prostor mně bohatě dostačuje. Většinu času jsem tu sám, ale i když přijde návštěva, má si kam odložit.

Děkuji za rozhovor i za přijetí a přeji vám, ať se vám ve vašem prvním bytě dobře bydlí.