GARANCE SPOKOJENOSTI - 30 dnů na vyzkoušení sedačky

Doprava ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Matrace pro zdraví spánek - nejlepší cena na trhu

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Tato část v současné době neobsahuje žádný obsah.

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Podívejte se na recenzi postele Windsor

Elegantní béžové čalounění, skvělá cena, polohovatelné rošty a další praktické funkce dělají z čalouněné postele Windsor nejoblíbenější produkt mezi našimi zákazníky. Postel jsme proto na vlastní kůži vyzkoušeli a připravili pro vás recenzi. Prohlédněte si ji s námi a pořiďte si kvalitní postel, na které se vám bude skvěle spát.  

Čalouněná postel Windsor potvrzuje rčení o zlatých českých ručičkách! Tento elegantní kousek boduje u zákazníků svým svěžím designem, příznivou cenou a hlavně vysokou kvalitou a pohodlností. Postel na první pohled zaujme vysokým čelem, potaženým hebkou béžovou látku.

Podívejte se na video recenzi, ve které se dozvíte všechny detaily o posteli Windsor

Kvalitní, polohovací rošt

V této posteli si můžete klidně číst, nebo koukat na televizi. Má totiž polohovatelný rošt, který si můžete zdvihnout v oblasti hlavy i v oblasti nohou a odpočinout si tak po náročném dni. Rošt sestává z 28 lamel a jeho tuhost si můžete libovolně upravit podle vaší váhy. Pod oběma rošty se nachází velký úložný prostor.

Kvalitní matrace, u které si tvrdost můžete vybrat

Součástí postele jsou dvě matrace o rozměru 90x200, které jsou vyrobené z různých druhů PUR pěny. Matrace je oboustranná, takže si můžete vybrat a spát buď na tvrdší bílé straně, nebo na měkčí růžové straně. Matrace splňuje všechny hygienické standardy, je ve výšce 51 cm, čím splňuje doporučenou výšku z hlediska víření prachu. Kromě toho má snímatelný potah, který můžete prát v pračce na 30°C.  

Znáte z televize

Postel Windsor znáte i z televize. Podívejte se na TV spot, kde se dozvíte řadu důležitých informací, i to, jak probíhá nákup na e-shopu.