GARANCE SPOKOJENOSTI - 30 dnů na vyzkoušení sedačky

Doprava ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Matrace pro zdraví spánek - nejlepší cena na trhu

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Tato část v současné době neobsahuje žádný obsah.

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Trojsedák, praktické řešení pro malé obývací pokoje

Chytré řešení jménem trojsedák

Pokud máte opravdu malý byt, ve kterém bojujete s každým kouskem místa, nebylo by rozumné jej zaplnit rozměrnou sedačku do tvaru U, kolem které by se nedalo procházet. Pokud byste ji do obývacího pokoje přeci jen dostali, pravděpodobně by zaplnila celý prostor, který by působil stísněným dojmem, takže byste se v něm necítili dobře.

Do malých obývacích pokojů je proto nejlepší zvolit pohovku, přesněji řečeno trojsedák. Výrobci naštěstí na majitele menších bytových prostor myslí, takže na trhu najdete dostatek těchto pohovek. Na e-shopu jena-nabytek.cz můžete vybírat z rozmanitých barev a designových provedení, takže příjemnému trávení večerů na pohodlné sedačce nic nestojí v cestě.

Výhody trojsedáku

Sedačka musí být nejen pohodlná, ale také praktická. Proto doporučujeme sáhnout po rozkládacím trojsedáku, který jednoduchým pohybem proměníte na pohodlné lůžko. Vyspí se na něm až dvě osoby. Některé typy trojsedáků jsou navíc přímo určeny pro pravidelné spaní, takže jsou vybaveny kvalitní matrací. Díky této možnosti významně ušetříte prostor, protože budete mít sedačku a postel v jednom. Trojsedák může disponovat také úložným prostorem vhodným pro uložení přikrývek, dek nebo sezónního oblečení.

Široká nabídka na našem e-shopu zahrnuje trojsedáky kožené, ale také ty čalouněné

Trojsedák Scandi

 látkou. Každý typ čalounění nabízí jiné výhody. Kůže se snadno udržuje a propůjčuje sedačce punc luxusu, látkové čalounění je zase dostupné ve více barevných provedeních. Navíc máme v nabídce i trojsedáky oblíbeného skandinávského stylu, který kombinuje světlé barvy se dřevem a vyznačuje se vyššími nožičkami. Výhodou trojsedáku na nožičkách je dobrý přístup pod sedačku, takže pod ní pohodlně projede i robotický vysavač. Rozhodnout se můžete pro variantu s područkami i bez. Područky sedací soupravu ohraničují a mohou sloužit i jako podložka pod hlavu v případě, že si lehnete. Provedení bez područek nabízí větší prostor pro sezení.

Do malých místností doporučujeme světlá jednobarevná provedení, která pokoj opticky zvětší. Rozbití jednolitosti nabízí barevné polštářky, které celkový vzhled decentně oživí. Další možností je barevný přehoz, který zároveň chrání čalounění sedačky.

V případě, že byste si vybraný trojsedák chtěli prohlédnout na vlastní oči a vyzkoušet, jak pohodlně se na něm sedí, zastavte se na některé z našich mnoha kamenných prodejen OKAY Nábytek. Věnovat se vám bude tým našich odborníků.