GARANCE SPOKOJENOSTI - 30 dnů na vyzkoušení sedačky

Doprava ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Matrace pro zdraví spánek - nejlepší cena na trhu

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Tato část v současné době neobsahuje žádný obsah.

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Výměna sedačky v obývacím pokoji paní Vlasty

Paní Vlasta bydlí už šest let sama v menším rodinném domku v Brně, který si v 60. letech postavili spolu s manželem. Rozhodně se ale nenudí – na jaře a v létě ji zaměstnává zahrádka a na zimu, jak sama říká „zvelebuje svoje hnízdečko”. S nákupem sedačky Narvik jí pomohl vnuk. S jeho pomocí paní Vlasta během jednoho odpoledne sedačku vybrala a objednala.

Paní Vlasto, sedíme společně na vaší nové sedačce. Jak jste s ní spokojená.

Moc. Je pohodlná a hodí se sem. Tady tu místnost jsme používali jako ložnici, ale já tu měla i skříně s oblečením na zimu, povlečením a tak. Po smrti manžela jsem z ní udělala obývák, kde vždycky sedáváme se synem a jeho rodinou, když přijedou. Dlouho jsem tu měla starou sedačku – takový rozvrzaný gauč a dvě křesla, ale na tom už se nedalo ani sedět.

Vnuk vám prý s výběrem nové sedačky na jena-nabytek.cz pomáhal, je to tak?

Ano, Jiřík je na ty počítače šikovnej. Ale já už taky vím, co kde najdu. On mi jen ukázal co a jak, a já jsem si pak vybírala sama, dívala se na ty filmy, co tam jsou, na fotky. A pak jsme to spolu objednali – vypsali všechny údaje a syn to pak zaplatil hned kartou.

Využili jste také dopravu s výnosem a montáž?

Syn nejdřív nechtěl, prý je to zbytečně drahé, ale nakonec jsme to zaplatili také. Já jsem nechtěla nikoho obtěžovat a chlapi, kteří to přivezli byli rychlí a krásně jim to šlo. Tady je to přízemí, tak s tím nemuseli po schodech, ale já chtěla, aby si odvezli i ten starej gauč.

Takže se postarali i o odvoz a ekologickou likvidaci vaší staré sedačky?

Odnesli gauč a jedno křeslo, to druhé jsem si ještě nechala. Naložili to do auta a odvezli do sběrného dvora prý. Já už se o to nestarala. Říkali „tady si sedněte paní“ a za půl hodiny to všechno bylo. A tuhle novou sedačku smontovali a dali sem, jak jsem si řekla. Ani kafe nechtěli.

Takže sedačku jste naživo poprvé viděla až tady. Neměla jste obavy?

Nejdřív ano, ale vnuk zjistil, že je možné ji vrátit, když se mi nebude líbit. A říkali to i když mi ji dovezli, že si pro ni do 30 dnů zase klidně přijedou. Ale já byla hned spokojená, krásně se na ní sedí, dá se odklopit a tam už mám teď plno věcí.

Musím říct, že je opravdu pohodlná. A vypadá prostorně.

To jsem právě chtěla. Syn má už tři děti a když všichni přijeli, tak nebylo nikdy kam sednout. Teď se sem všichni vejdou – děcka se povalují tady na těch širokých područkách, snacha si vždycky sklopí opěrák a já si sedím ve svém starém křesle a mám je všechny na očích. A večer to pak jen rozložíme a děti tu přespávají. Minule na ni nedopatřením rozlili čaj, ale jenom jsme ho hned setřeli a nic tam není.

Na paní Vlastě bylo vidět, že je s novou sedačkou Narvik opravdu spokojená. Ještě do Vánoc se chystá pořídit stejným způsobem novou postel, ale to už prý zvládne na jena-nabytek.cz úplně sama.