GARANCE SPOKOJENOSTI - 30 dnů na vyzkoušení sedačky

Doprava ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Matrace pro zdraví spánek - nejlepší cena na trhu

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Tato část v současné době neobsahuje žádný obsah.

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Nábytkový veletrh IMM 2020: přečtěte si nejaktuálnější zprávy

Zemité odstíny, vysoké nožky a ekologické zpracování sedaček jsou jedny z mnoha trendů, které opanují rok 2020. Nahlédněte s námi na mezinárodní nábytkový a interiérový veletrh IMM, který právě probíhá v německém Kolíně nad Rýnem a zjistěte více.

Naši nábytkoví odborníci se již tradičně vydali na nábytkový veletrh IMM, který se koná v německém Kolíně nad Rýnem. A přináší nám nejaktuálnější zprávy o nových trendech, na které se v následujícím roce můžeme těšit.

Zemité a tlumené barvy

Prognózy se potvrzují. Barvám sedaček budou kralovat zemité a tlumené barvy, jak jsme již informovali v článku zde. Khaki a trávově zelená, béžová a krémové odstíny, jsou hitem do každého interiéru.

Zemité a tlumené odstíny sedaček letí

Zemité a tlumené odstíny sedaček letí. Krásně vypadá například béžová

Látky, které vypadají jako kůže

Líbí se vám kožené sedačky, ale látka je vám příjemnější? Pak pro vás máme skvělou zprávu, dalším trendem jsou látky, které napodobují texturu kůže. Nejedná se o eko kůži, ale speciální látku, která jako kůže vypadá, ale vlastnosti má jako látka.

Díky unikátním technologiím si můžete pořídit látkvou sedačku s koženým vzhledem

Díky unikátním technologiím si můžete pořídit látkovou sedačku s koženým vzhledem

Vysoké nožky a kombinace dřevo a kov

Když nožky, tak vysoké! Trend sedaček na až 12 cm vysokých nožkách pokračuje i v roce 2020. Je jen na vás, jestli zvolíte nožky dřevěné či kovové. Tyto dva materiály jsou trendy i dohromady, proto se nebojte sedačku na kovových nožkách umístit k dřevěnému konferenčnímu stolku a naopak. Kombinace dřeva a kovu působí elegantně a přitom útulně.

Trendy sedačce nechybí  vysoké nožky, kovové nebo dřevěné

Trendy sedačce nechybí vysoké nožky, kovové nebo dřevěné

S důrazem na funkci každodenního spaní

S tím, jak se zmenšují metráže bytů, zákazníci stále častěji sahají po multifunkční sedačkách, na kterých je možné spát každou noc.  Výrobci nábytku se proto zaměřují na různé technologie, jak tuto funkci zdokonalit.

Postelím i nadále kralují boxspringy

Chystáte se v letošním roce kupovat postel? Trendy je důraz na zdravé spaní - vysoké boxspringy s kvalitní ortopedickou matrací. Boxspringové, neboli kontinentální matrace patří díky unikátnímu systému matrací mezi nejkomfortnější postele. Více se o nich můžete dočíst zde. 

 

Na vysokých postelích se spí komfortněji

Na vysokých postelích se spí komfortněji

 

Hlavně nezapomínat na ekologii

I svět nábytku bere v potaz ekologické tendence, proto se nově vnitřní prostory sedaček nechávají bez barev a celkově se hledí na ekologii při výrobě sedaček a nábytku.