GARANCE SPOKOJENOSTI - 30 dnů na vyzkoušení sedačky

Doprava ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Matrace pro zdraví spánek - nejlepší cena na trhu

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Tato část v současné době neobsahuje žádný obsah.

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Oboustranné matrace - dvojnásobek možností spánku

Nemůžete se rozhodnout, zda vybrat měkčí či raději tvrdší matraci? Ze zkušenosti víte, že si vaše unavené tělo odpočine jednou lépe na té, jindy zase na oné? Oboustranné matrace jsou pro vás ideálním řešením. Všechny jsou totiž tvořeny několika vrstvami, které umožňují pouhým otočením matrace změnit její tuhost. Samozřejmostí jsou pratelné potahy, které jednoduše sundáte a zbavíte nežádoucích nečistot a roztočů.

 

TAMPA

Tampa –  Ortopedická matrace Tampa zaručí klidný spánek a oprostí vás od nepříjemné bolesti zad. Její jádro je tvořeno pěnou Flexifoam, která se vyznačuje elasticitou, houževnatostí a tvarovou stálostí. Střední část matrace je pro větší stabilitu a stálost zpevněná RE pěnou, která dodá matraci vysokou tuhost a odolnost, přitom zaručí pružnost a drží tvar. Matrace je oboustranná, můžete si tedy zvolit buď tužší stranu Relax Hard s pěti zónami pro uvolnění a relaxaci, nebo měkčí stranu Classic Soft s vnitřními provzdušňovacími kanálky.

FRODO

Frodo – Ničím nerušený spánek není možný bez kvalitní matrace. Frodo nabízí dvě úrovně tuhosti, a vy si můžete zvolit tu, která bude odpovídat vašim individuálním požadavkům. Oranžová středně tuhá strana je vyrobena z paměťové pěny, která mění svou tvrdost v závislosti na tělesné teplotě. Modrá strana matrace je z tužší a prodyšné flexi pěny, která výborně udržuje tvarovou stálost. Snímatelný a pratelný potah ocení především alergici. Matraci Frodo můžete bez problému použít i s polohovacím roštem.

 

AQUATIC ANTIBACTERIAL 


Aquatic Antibacterial –  Vrchní vrstva matrace Aquatic Antibacterialje vyrobena z pěny Sanitized, kterou ocení především alergici. Zaručuje totiž ochranu před houbami a plísněmi a navíc eliminuje i nepříjemný zápach těmito organismy způsobený. Jádro matrace je tvořeno z měkčené i nezměkčené komfortní značkové pěny Eliocell. Snímatelný a pratelný potah Algua je prošitý pěnou Supersoft a PES vláknem. Dvě strany matrace umožňují zvolit si měkčí, či tvrdší poležení.

BODY

Body –  Matrace Body je vyrobena ze za studena tvářené pěny Flexi Orto. Jádro z bílé pěny je kvalitním podkladem pro dvě vrstvy s rozdílnou tuhostí. Strana Relax hard z oranžově zbarvené pěny slouží pro uvolnění a relaxaci celého těla. Opačná strana s nižší tuhostí Relax soft je tvořena šedou pěnou, která z ní dělá ideální podložku pro každodenní odpočinek. Obě strany obsahují 7 masážních zón pro dokonalé pohodlí při odpočinku. Snímatelný potah z mikrofáze prošitý dutým vláknem je možné prát i na 95 °C a zbavit ho tak případného znečištění nebo roztočů.

 

FLEX ROLLO


Flex Rollo –  Pohodlná sendvičová matrace Flex Rollo se nespokojí jen s nálepkou „středně tvrdá“. Díky složení ze tří rozdílně tuhých Flexifoam pěn Orto může nabídnout odpočinek buď na měkčí černo-bílé straně, nebo na tužší oranžové straně. Obě jsou tvořeny sedmi zónami s rozdílným reliéfem, které přispívají ke kvalitnímu odpočinku. Celou matraci chrání potah Relaxtic, který lze velmi jednoduše sundat a vyprat v pračce. Matrace Flex Rollo je samozřejmě vhodná pro všechny typy lamelových roštů.