GARANCE SPOKOJENOSTI - 30 dnů na vyzkoušení sedačky

Doprava ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Matrace pro zdraví spánek - nejlepší cena na trhu

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Tato část v současné době neobsahuje žádný obsah.

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Proč si pořídit předsíňovou skříň?

Pokud jsou tvé věšáky v předsíni ze všech stran ověšené bundami a kabáty a bojíš se, že ho brzy svrhnou k zemi, nastal ideální čas pořídit si do předsíně skříň. Jestli koupi předsíňové skříně zvažuješ, povíme ti, k čemu všemu by se ti mohla hodit.

Skříň GW-Prisma

Kabáty se množí!

V domácnostech s početnou rodinou nebo u pořadatelů velkých večírků závěsné a stojanové věšáky zpravidla nestačí. Háčky se podlamují pod tíhou tlustých bund a kabáty jsou doslova naházené jeden přes druhý. Právě v těchto situacích je spásou předsíňová skříň. Kabáty, bundy a další mohutnější svršky pohodlně zavěsíš na ramínka, kde budou na dosah ruky a nezmačkají se. Spousta předsíňových skříní je vybavena výsuvnou šatní tyčí, takže pojme velké množství kabátů, aniž by zabrala příliš prostoru v místnosti.

Skříň MalibuNezapomeň na tašku a čepici!

Znáš to – chystáš se na nákup, a když už vykládáš dobroty na pás u pokladny, vzpomeneš si, že jsi zapomněla tašku. Díky předsíňové skříni budeš mít všechny nezbytné věci při odchodu z domova na dosah ruky. Předsíňové skříně jsou kromě šatních tyčí vybavené také policemi, které jsou ideálním místem pro uložení nákupních tašek, ale i čepic, rukavic, šál a další výbavy, bez které ti v zimě zmrznou uši.

Skříň ColoradoOutfit bez jediné chybičky!

Podstatná část předsíňových skříní má ve dveřích vestavěná zrcadla. Ta přijdou v předsíni víc vhod než závěsná zrcadla, neboť si v nich snadno prohlédneš svůj kompletní outfitod bot až po čepici. Vždy si tak můžeš být jistá, že na tvém vzhledu nezbude jediná chybička.

Vejde se?

Spousta majitelů menších předsíní skříň zavrhne, neboť počítá s tím, že se k nim nevejde. I výrobci skříní však vědí, že v předsíni není místa nazbyt, a proto jsou předsíňové skříně ve většině případů úzké a prostorově úsporné. Obecně vzato platí pravidlo, že pokud se vám do předsíně vejde stojanový věšák, vejde se vám místo něj i předsíňová skříň.

Vyber si předsíňovou skříň z naší nabídky