GARANCE SPOKOJENOSTI - 30 dnů na vyzkoušení sedačky

Doprava ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Matrace pro zdraví spánek - nejlepší cena na trhu

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Tato část v současné době neobsahuje žádný obsah.

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Zakoukej se do zrcadla

Hledáš-li elegantní a užitečný doplněk interiéru, zrcadlo je správná volba. S tvým hnízdem udělá velké divy. Doplní světlo tam, kde chybí, zvětší malé prostory a je k dispozici ve všech tvarech a velikostech, takže si každý snadno najde ono pomyslné zrcadlo svého srdce.

Zrcadlo Trento

Které zrcadlo se ke mně hodí?

Nejčastěji v domácnostech najdeme nástěnná zrcadla. Věší se na zeď stejným způsobem jako obrazy a mohou je do určité míry nahradit. Stejně jako u všech závěsných dekorací a úložných prostorů spočívá jejich výhoda v tom, že šetří prostor místnosti. Existují i nalepovací zrcadla, která nevyžadují vrtání. 

Stojací zrcadla sice zabírají více prostoru, ale o to jsou elegantnější. Nejčastěji je najdeme v ložnicích a interiérech v klasickém stylu. Tato zrcadla existují také v polohovatelné variantě, která umožňuje si flexibilně nastavit úhel a natočení.

Zrcadlo SemiDej si to za rámeček!

Důležitým prvkem pro sladění zrcadla se zbytkem interiéru je rám. Paleta materiálů je široká, přesvědčte se sami:

Nejběžnější jsou rámy ze dřeva či materiálů na jeho bázi (lamino, MDF). Nejlépe zapadnou do skandinávských a rustikálních domácností. Jejich povrch je ve většině případů ošetřen matným lakem a dražší kousky bývají zdobeny dekorativními výřezy.

Kovové rámy výtečně zapadnou do moderních, industriálních a retro domácností. Jejich předností je vysoká míra elegance.

Do moderních domácností skvěle zapadnou také plastové rámy. Na rozdíl od kovových jsou k dispozici v široké paletě barev, a proto si výtečně rozumí s výraznými prvky retro stylu.

Variantou pro fajnšmekry jsou zrcadla bez rámů. Z jejich minimalistického designu srší elegance. Ze všech variant materiálů jsou nejlepší volbou pro rozjasnění nebo optické zvětšení interiéru.

Zrcadlo TampereKam s ním?

V koupelně je zrcadlo nezbytnou součástí. Nejčastěji ho najdeme nad umyvadlem, a pokud chceme maximálně využít prostor, můžeme zvolit závěsnou skříňku s vestavěným zrcadlem na dvířkách. Pokud nechceme přímo skříňku, součástí relativně velkého množství koupelnových zrcadel je také praktická polička.

Zrcadlo by nemělo chybět na místech, kde se oblékáme, tedy nejčastěji v ložnici a v předsíni. Důležitý je dostatek světla, abychom se dobře viděli. Proto je dobré zrcadlo umístit na stěnu protilehlou k oknům. Je dobré zvolit velké zrcadlo, ve kterém uvidíte celý svůj outfit.

Zrcadla dokážou divy také v obývacím pokoji. Slouží primárně jako stylová dekorace a opticky zvětšují prostor. Při hledání ideálního místa pro umístění zrcadla je důležité myslet na to, co bude zrcadlo odrážet. Při umístění nad pohovku bude zrcadlo tvořit příjemné zátiší.