GARANCE SPOKOJENOSTI - 30 dnů na vyzkoušení sedačky

Doprava ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Matrace pro zdraví spánek - nejlepší cena na trhu

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Tato část v současné době neobsahuje žádný obsah.

DOPRAVA ZDARMA - NAKUPUJTE ONLINE

Sedací soupravy s univerzálním rohem a jejich výhody

Sedací soupravy s univerzálním rohem a jejich výhody

Sedací soupravy jsou bezpochyby dominantou každého obývacího pokoje, a proto je žádoucí nebrat jejich výběr na lehkou váhu. Pokud je pro vás důležité mít možnost poskládat si sedačku do požadovaného tvaru, zvažte pořízení univerzální sedací soupravy.

Univerzální sedací soupravy
Univerzální sedací souprava Ravenna

„Naše rohové univerzální sedačky jsou moderní, praktické, pohodlné a dostupné v různých barvách i materiálech.“

Sedačka má v každé domácnosti mnoho důležitých rolí

V obývacím pokoji se setkáváte s partnerem, rodinou, přáteli, trávíte svůj volný čas. Na sedačce můžete pracovat, relaxovat nebo třeba i spát. Při jejím výběru je proto potřeba vzít v úvahu několik základních faktorů: prostorové možnosti pokoje, počet osob, které budou sedačku pravidelně využívat, design, barevnou a povrchovou úpravu sedačky, pokročilé funkce a v neposlední řadě také cenu sedačky.


Sedací souprava s univerzálním rohem Enro

Charakteristika sedacích souprav s univerzálním rohem

Moderní univerzální sedačky se vyznačují tím, že se dají sestavit jak na pravou, tak na levou stranu. Bude tedy záležet jen na vás, kterou variantu upřednostníte. Běžně se také setkáte s pojmem univerzální roh. O umístění tohoto rohu se rozhodnete sami až při montáži sedací soupravy. Nemusíte tedy předem přemýšlet o tom, do kterého rohu místnosti sedačku umístíte. Univerzální roh oceníte také tehdy, když se rozhodnete celý obývací pokoj přestavět nebo se přestěhovat do nového bytu, protože taková pohovka se interiéru přizpůsobí mnohem snadněji.

 

Výhody sedacích souprav s univerzálním rohem

Sedací soupravy s univerzálním rohem mají nespočet výhod. Mezi hlavní patří:​

  • Cena
  • Praktičnost
  • Multifunkčnost
  • Přizpůsobitelnost

 

Praktické a moderní sedací soupravy s univerzálním rohem

Sedací soupravy s univerzálním rohem, stejně jako klasické sedací soupravy, nabízejí úložné prostory, které odlehčí vašim skříním a komodám. Jestliže plánujete sedačku využívat i na každodenní spaní nebo jen občas potřebujete nechat u vás doma přenocovat návštěvu, zaměřte se na univerzální rozkládací sedačky. Nemusíte se bát žádných složitých mechanismů – moderní sedačky dokážete rozložit i složit rychle a bez přílišné námahy.


Univerzální sedačka Klay

 

Sedací soupravy s univerzálním rohem na Jena-nabytek.cz

Sedací souprava s univerzálním rohem je dlouhodobější investicí a jedná se o nábytek, který budou denně využívat všichni členové domácnosti. Před jejím pořízením je tedy potřeba zvážit všechny atributy univerzální sedací soupravy a vybrat takovou, která bude dělat radost celé rodině.

 

Sedačky s univerzálním rohem
Sedačka s univerzálním rohem Picolo